Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των εργασιών του 58ου Βαθμολογικού Κέντρου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2020 νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους εκπαιδευτικούς που προσέφεραν απρόσκοπτα και με απόλυτη ευσυνειδησία τις υπηρεσίες τους στο Β.Κ. ως μέλη της Επιτροπής, ως Βαθμολογητές και ως μέλη του Επικουρικού Προσωπικού.

Ευχαριστούμε τον Δ/ντη Β/θμιας Εκπ/σης Σερρών για την αμέριστη συμπαράσταση του στο έργο του 58ου Β.Κ., τους διοικητικούς υπαλλήλους όλων των τμημάτων της Δ.Δ.Ε. Σερρών για την εξαιρετική συνεργασία και τον κ. Ιωάννη Ρίτα εκπαιδευτικό ΠΕ86 της Δ.Δ.Ε. Σερρών για την δημιουργία της ιστοσελίδας και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του 58ου Β.Κ.

Ευχαριστούμε τους/τις Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων για την διευκόλυνση προσέλευσης των εκπαιδευτικών στο 58ο Β.Κ. και τους/τις Προέδρους των Λυκειακών Επιτροπών για τη διευκόλυνση προσέλευσης μελών των Λ.Ε.Ε. στο 358ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο για τη συγκρότηση επιτροπών εξέτασης μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σερρών για την διαρκή και άμεση υποστήριξη του Β.Κ. ως προς την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή και τη συνεισφορά τους στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του.

Τέλος, ευχαριστούμε τους/τις Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων: 1ο Γυμνάσιο Σερρών, 2ο Γυμνάσιο Σερρών, 5ο Γυμνάσιο  Σερρών, 4ο Γυμνάσιο Σερρών, 6ο Γυμνάσιο Σερρών, Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών για τη διάθεση εκτυπωτών, φωτοτυπικού μηχανήματος και ηλεκτρονικών συσκευών προς διευκόλυνση των εργασιών του 58ου Β.Κ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 58ου Β.Κ. ΣΕΡΡΩΝ

Χαράλαμπος Σαρηβασιλείου

Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ11

4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας